Cadoul ideal pentru majorat
Cadouri

Cadoul ideal pentru majorat

Cadorescu, November 11, 2019

Vârsta de 18 ani este una specială și vine ca o descătușare după o perioadă de pubertate în care dorințele tale spre o viață liberă și să iei în piept primele responsabilități au tot intervenit în viața ta. Așadar, petrecerea de aniversare a majoratului trebuie să fie de-a dreptul nebunească și una după care să vă conturați foarte multe amintiri cu cei mai apropiați prieteni. Pentru că atunci când ești invitat la un majorat, ai trecut deja de această perioadă, știi foarte bine ce ți-ai fi dorit să primești tu în acel moment. În cazul în care nu ai ajuns la această vârstă, cu siguranță te-ai gândit măcar o dată la cadoul pe care ți-ai dori să-l primești din partea prietenilor, a iubitei sau a părinților.

Este deja foarte cunoscut obiceiul prin care se oferă cadoul unui sărbătorit la majorat. Acesta trebuie să treacă prin mai multe probe și să îndeplinească câteva porunci. De asemenea, de foarte puține ori cadoul va fi oferit pur și simplu. De cele mai multe ori se obișnuiește să fie oferit sub forma unei farse, ascuns foarte bine într-o cutie plină cu obiecte nefolositoare sau specifice vârstei abia împlinite.

Printre foarte multă băutură și muzica preferată, uitați ce îi puteți oferi sărbătoritului care urmează să își ia viața de adult în primire.

Idei pentru cadouri de majorat

  • Un ceas – pentru că lucrurile vor deveni mult mai serioase și va trebui să fii de cele mai multe ori punctual, un ceas este un cadou potrivit pentru un sărbătorit din această categorie. Bineînțeles, cu cât ceasul este unul mai scump sau reprezintă o marcă de top, cu atât cadoul va fi mai apreciat.
  • Obiecte mai puțin decente – se obișnuiește ca la un majorat cadourile să fie mai mult spre latura sexuală deoarece se consideră că este vârsta de la care îți poți începe viața sexuală.
  • Haine din brand-ul preferat – aici nu puteți da greș niciodată. Hainele vor fi mereu bine primite.