Cadoul ideal pentru iubita ta
Cadouri, Sfaturi

Cadoul ideal pentru iubita ta

Cadorescu, November 9, 2019

Dacă ești un bărbat care dorește să își facă iubita foarte fericită într-un moment din viața voastră de cuplu care contează foarte mult pentru ea, atunci un cadou inedit ar putea fi soluția de care ai nevoie pentru a primi cel mai sincer zâmbet. Lucrurile sunt cu atât mai grele cu cât aveți deja o relație de lungă durată, iar pe perioada acesteia ați oferit deja mai multe daruri și nu doriți să se repete între ele.


În astfel de situații trebuie să intervină atenția pe care ai acordat-o nevoilor ei până în momentul în care dorești să oferi un anumit cadou. Dacă relația voastră se bazează pe încredere și comunicare, iubita ta îți va spune de foarte multe ori că are nevoie de un anumit produs, că-i place foarte mult o anumită carte și dorește să și-o achiziționeze, că și-ar dori o anumită bluză sau articol vestimentar, iar lista poate continua cu zeci de exemple. În funcție de bugetul și disponibilitatea ta de a oferi, poți să îi satisfaci mai multe nevoi într-un singur cadou. Va fi impresionată nu doar de cadoul în sine, ci și de faptul că o asculți activ și este atent la nevoile ei.


O relație este deosebită atunci când ambii parteneri au încredere unul în altul și își pot spune chiar și mai ciudate lucruri. În situațiile în care cei doi își permit și simt că sunt iubiți îndeajuns de mult de partener, unul dintre aceștia îi poate oferi celuilalt un obiect pe care i-ar plăcea lui să-l poarte partenera/partenerul. Altfel spus, îi poți cumpără iubitei tale anumite haine sau lenjerii în care ți-ar plăcea să o vezi îmbrăcată.


Fii cât mai ingenios și evită cadourile clasice, plictisitoare și previzibile. Un cadou inedit poate fi reprezentat și de o excursie într-un loc preferat de persoana iubită, nu doar de un obiect în sine.